Iniciatives locals

Publicador de continguts

Taller de tast d'aigua

S'organitzen tallers de tast d'aigua en què es proven els tres tipus d'aigua d'aixeta: la recentment sortida de la font o de l'aixeta, la reposada durant 24 hores i la conservada en la nevera durant un temps.

Periòdicament organitzem tallers de tast d'aigua en què es proven els tres tipus d'aigua d'aixeta: la recentment sortida de la font o de l'aixeta, la reposada durant 24 hores i la conservada en la nevera durant un temps.

Amb aquests tasts els participants aprenen que, tot i que les tres diferents tipologies d'aigua no modifiquen la seva qualitat sanitària, aquests canvis sí que afecten a les seves propietats organolèptiques.

L'objectiu de l'activitat és posar en valor la qualitat de l'aigua de xarxa per fomentar-ne el consum.

Promoció dels hàbits saludables

Col·laborem amb diferents competicions esportives amb l'objectiu de fomentar els hàbits saludables i la pràctica de l'esport. A més, instal·lem fonts d’aigua per ajudar als participants a hidratar-se alhora que promovem el consum de l'aigua de l'aixeta.

Suport a la cultura popular

Patrocinador Oficial de la Coordinadora de Colles Castelleres i part de la marca “Castells”. La CCCC està centrada en la preservació de la tradició castellera i actualment agrupa més d’un centenar de colles de Catalunya. L'entitat treballa per conservar i promoure els Castells alhora que posa èmfasi en la gestió de la seguretat dels participants. Mitjançant aquest acord, des de Sorea contribuïm a afrontar el cost de les assegurances per a les colles i els seus membres.

A AGBAR compartim els valors que representa el món casteller, de cooperació, esforç i superació, i per segon any consecutiu col·laborem amb aquesta tradició cohesionadora i transversal.

BIObserva

BiObserva és un projecte pioner i innovador impulsat per Agbar en col·laboració amb l'Institut Català d'Ornitologia (ICO), que involucra als professionals de les instal·lacions amb la conservació de la biodiversitat local i especialment, de l'entorn natural de les estacions depuradores i de tractament d'aigua potable on hi treballen. Els professionals de la companyia reporten dades de les aus que observen en els seus centres de treball amb les quals es realitzaran estudis en una segona fase. Visita la web de BiObserva

Publicador de continguts

Publicador de continguts