Presentació

Presentació

Més de 50 anys de compromís amb l'aigua i la societat

AGBAR és una empresa del sector del medi ambient que porta més de 50 anys oferint un servei de subministrament d'aigua de qualitat a més d’un milió de llars de Catalunya.

Som l'especialista que acompanya les administracions en tots els processos relacionats amb la gestió del cicle integral de l'aigua –la captació, la potabilització, el transport, la distribució, el clavegueram, la depuració, la regeneració i el retorn al medi–, mitjançant un equip de professionals que es preocupa per entendre les necessitats específiques de cada municipi i dels usuaris, per tal d'atendre’ls correctament.

El model de gestió de AGBAR es basa en l'excel·lència del servei que prestem, a partir de l'experiència i la innovació constant; la proximitat amb les llars i empreses per qui treballem, que ens permet adaptar-nos a les seves necessitats, i el compromís incondicional amb les persones i el medi ambient, amb el qual volem aportar el nostre gra de sorra al desenvolupament sostenible de les ciutats i els pobles on operem.

D’aquesta manera, aconseguim complir dia a dia la nostra promesa de qualitat amb totes les llars, negocis, institucions i administracions. I assolim el més important de tot: que els nostres clients confiïn en nosaltres, perquè saben que som una empresa amb una llarga trajectòria en el sector de la gestió de l'aigua i que sempre estarem al seu costat.